|
Regresná psychoterapia Aby sme žili v prítomnosti
|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Dadka
Založený: 20.09.2006 Príspevky: 15 Bydlisko: České Budějovice
|
Zaslal: Po Okt 23, 2006 15:49 Predmet: alergie dětí |
|
|
Ahoj Patriku,
obě naše holčičky (9,5roku a 4,5roku)projevují alergii na kočku.Jedna se k nám odněkud přitoulala,zabydlela se s námi a holky se otekly,svědí je oči atd..samé typické projevy......Nejsem si teď jistá,jde-li to řešit přes matku,či s nimi samotnými ............?
Díky za radu,musím jednat,než se nám tu holky ubrečí,alergicky i smutkem,že kočku asi odneseme do útulku.......
Ciao,Dadka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patrik Site Admin

Založený: 09.04.2005 Príspevky: 1711 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: Pi Okt 27, 2006 17:10 Predmet: |
|
|
Podľa toho ako sa dá s dievčatami komunikovať. Ak ich to svrbí a páli(čo môže akútne oslabovať ich pozornosť), tak radšej zjemniť homeo alebo lekár a potom prejsť v terapii.
Držím place.
Alergia u detí môže ukazovať, že niečo rodičia odmietajú, nechcú spracovať - bránia sa. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Daša Šmikniarová
Založený: 01.05.2009 Príspevky: 10
|
Zaslal: Ne Dec 27, 2009 18:50 Predmet: alergia |
|
|
Ahoj Dadka,
zrovna dnes som čítala o súvislostiach s alergiami ,aj na mačku.Odporúčam knihu Zdeňka Jordánová - Tvoje díte jako šance pro tebe.....ale už to možno ani nebude aktuálne ak prebehla terapia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Daniel

Založený: 30.05.2005 Príspevky: 1104
|
Zaslal: Po Dec 28, 2009 23:39 Predmet: |
|
|
... alergia = konflikt medzi nadmernou agresivitou a vysokou senzibilitou, nepoznana, nevyzita agresia, ktora utoci na priatelov (napr. potraviny)miesto nepriatelov (napr. bakterie) ...
... na zvieraciu srst vseobecne = symbolicky potlacanie strachu z lasky s animalnym, sexualnym obsahom ...
... specialne macacia = mazlivost, mäkkost stocena do klbka, "falosna" ... _________________ http://sloboda-v-ockovani.sk/peticia
Prečo neexistuje poistenie očkovania ?
Svoje počítače neočkujeme, ale svoje tela áno ?
Podporujem neočkovanie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Heliana
Založený: 30.01.2010 Príspevky: 179
|
Zaslal: Št Mar 04, 2010 5:34 Predmet: |
|
|
Opäť začína peľová sezóna a s ňou aj problémy. Dcéra aj ja máme rovnaké príznaky alergie. Chcela by som sa spýtať, čo symbolizujú rastlinné pele a prečo vzniká na ne alergia, o aký konflikt sa jedná. Konkrétne ambrózia, palina, breza lieska . U dcéry pribudli alergia na roztoče a kov.
Ešte kov by sa symbolicky dal vyložiť ako chlad, možno citový. Alergia na tie pele sa prejavuje nadmerným slzením, sekrétmi z nosa....možno potlačený plač...agresivita
Zaujímali by ma konkrétne alergény, ktoré som vymenovala...hlavne ambrózia.
Viete poradiť? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
Stránky regresnej psychoterapie
 Stránky regresnej psychoterapie