Obsah fóra Regresná psychoterapia Regresná psychoterapia
Aby sme žili v prítomnosti

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Prihlásiť, pre kontrolu súkromných správPrihlásiť, pre kontrolu súkromných správ   PrihláseniePrihlásenie 

alergie dětí

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra Regresná psychoterapia -> Mám problém
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Dadka

Založený: 20.09.2006

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 15:49    Predmet: alergie dětí Odpovedať s citátom

Ahoj Patriku,
obě naše holčičky (9,5roku a 4,5roku)projevují alergii na kočku.Jedna se k nám odněkud přitoulala,zabydlela se s námi a holky se otekly,svědí je oči atd..samé typické projevy......Nejsem si teď jistá,jde-li to řešit přes matku,či s nimi samotnými ............?
Díky za radu,musím jednat,než se nám tu holky ubrečí,alergicky i smutkem,že kočku asi odneseme do útulku.......
Ciao,Dadka Rolling Eyes
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Patrik
Site Admin

Založený: 09.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 27, 2006 17:10    Predmet: Odpovedať s citátom

Podľa toho ako sa dá s dievčatami komunikovať. Ak ich to svrbí a páli(čo môže akútne oslabovať ich pozornosť), tak radšej zjemniť homeo alebo lekár a potom prejsť v terapii.

Držím place.

Alergia u detí môže ukazovať, že niečo rodičia odmietajú, nechcú spracovať - bránia sa.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Daša Šmikniarová

Založený: 01.05.2009

PríspevokZaslal: Ne Dec 27, 2009 18:50    Predmet: alergia Odpovedať s citátom

Ahoj Dadka,
zrovna dnes som čítala o súvislostiach s alergiami ,aj na mačku.Odporúčam knihu Zdeňka Jordánová - Tvoje díte jako šance pro tebe.....ale už to možno ani nebude aktuálne ak prebehla terapia.
Návrat hore
Daniel

Založený: 30.05.2005

PríspevokZaslal: Po Dec 28, 2009 23:39    Predmet: Odpovedať s citátom

... alergia = konflikt medzi nadmernou agresivitou a vysokou senzibilitou, nepoznana, nevyzita agresia, ktora utoci na priatelov (napr. potraviny)miesto nepriatelov (napr. bakterie) ...

... na zvieraciu srst vseobecne = symbolicky potlacanie strachu z lasky s animalnym, sexualnym obsahom ...

... specialne macacia = mazlivost, mäkkost stocena do klbka, "falosna" ...

Prečo neexistuje poistenie očkovania ?
Svoje počítače neočkujeme, ale svoje tela áno ?
Podporujem neočkovanie.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Heliana

Založený: 30.01.2010

PríspevokZaslal: Št Mar 04, 2010 5:34    Predmet: Odpovedať s citátom

Opäť začína peľová sezóna a s ňou aj problémy. Dcéra aj ja máme rovnaké príznaky alergie. Chcela by som sa spýtať, čo symbolizujú rastlinné pele a prečo vzniká na ne alergia, o aký konflikt sa jedná. Konkrétne ambrózia, palina, breza lieska . U dcéry pribudli alergia na roztoče a kov.

Ešte kov by sa symbolicky dal vyložiť ako chlad, možno citový. Alergia na tie pele sa prejavuje nadmerným slzením, sekrétmi z nosa....možno potlačený plač...agresivita

Zaujímali by ma konkrétne alergény, ktoré som vymenovala...hlavne ambrózia.

Viete poradiť?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra Regresná psychoterapia -> Mám problém Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: