|
Regresná psychoterapia Aby sme žili v prítomnosti
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Heliana
Založený: 30.01.2010 Príspevky: 399
|
Zaslal: Št Mar 19, 2015 7:12 Predmet: |
|
|
V poslednom čase sa pohrávam s myšlienkou, ako by vzťahovka mohla pôsobiť na parazity, bakteriálne ochorenia a iné choroboplodné zárodky.
Keď sa niekto bojí včiel, bez problémov použije zvťahovku, aby riešil problém. Ako je to však s ostatnými nemilými hosťami okupujúcimi náš organizmus?
Ak funguje zapper, aj toto by totom mohlo pôsobiť na nejakej úrovni???????
A ešte taká úvaha, v praxi som sa často stretávala napr. baktérie, ktoré nám spôsobujú problémy, v močovej sústave, sú bezproblémové v črevách. Či to náhodou nemôže poukazovať na vymenené usporiadanie fragmentov v tele, čiže vzťahu samého so sebou? Alebo niektoré baktérie z hrdla alebo kože nemajú čo hľadať v očiach a pod. |
|
Návrat hore |
|
 |
Patrik Site Admin

Založený: 09.04.2005 Príspevky: 2043 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: Ne Mar 22, 2015 18:32 Predmet: |
|
|
Heliana, ak nájdeš spojenie v tvare ako mi tento parazit ubližuje, tak je to možné riesiť vzťahovkou. Paraziti majú ale jeden zákerný prvok - často nevieme pomenovať ako nám ubližujú, alebo sa pred nami schovávajú.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Heliana
Založený: 30.01.2010 Príspevky: 399
|
Zaslal: Pi Mar 27, 2015 0:11 Predmet: |
|
|
....hm, biorezonančná diagnostika asi dokáže odhaliť pomerne dosť....niekedy možno viac ako si želáme, ako sa mi to stalo v jednom nemenovanom centre istého českého Dr., ktorý vyrába aj prípravky pod rovnakou značkou ako je názov centra.
Po diagnostike je už asi len krok k tomu, aby sa zistilo akým spôsobom dokáže parazit (nie len parazit) ublížiť, asi zohráva úlohu aj to v akom orgáne sa nachádza...
Neviem...možno utopická predstava ? |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
Stránky regresnej psychoterapie
 Stránky regresnej psychoterapie